0

Albert Fish Kimdir???

fb.com/enesbilici46 or failimechuller.blogspot.com.tr/
BEN Albert Fish

Albert Fish,babasının ölümünden sonra kimsesiz çocukların bulunduğu bakım evine ahenk sağlayamadı ve 7 yaşında ruhsal sorunlar yaşamaya başladı.

Annesi tarafından cinsel istismara uğradıktan sonra çekilmez şekilde baş ağrılarına yakalanan ve bunu da çevresindekilere sıklıkla dile getiren Fish lise yılını hem okuyup hem bir işte çalışarak geçirdi ve ilerleyen zaman eş cinsel eğilimleri ortaya çıkmaya başladı.

Albert Fish, kurbanlarına önce tecavüz ediyor daha sonrada etlerini yiyordu.Albert Fish acı çekmekten ve diğerlarına acı çektirmekten büyük zevk alıyordu.Ve bunu din adına yaptığını düşünüyordu.

Kendi kendinede çeşitli işgenceler uygulayan Fish kendi idrarını içip çivili tarak ile kendine vurma,kasıklarına iğne batırma ve saçını iğne geçirilmiş tarakla tarama gibi davranışlar sergilemiştir.Bu fiziksel işgencelerle kendi günahlarını cezalandırdığına inanıyordu.

fb.com/enesbilici46 or failimechuller.blogspot.com.tr/

 İşkence yaptığı ve öldürdüğü çocukları "tanrıya verilen kurbanlar" olarak düşünüyordu.

Fish, 1934 yılında kendi hatası yüzünden, kendisini yakalamayı şahsi bir konu haline getiren polis William King'in eline düştü. "Brooklyn Vampiri", Budd ailesine, kızlarını nasıl öldürüp yediğini anlatan mektuplar göndermesi sebebiyle yakalandı.

1935 yılında yargılanmasının sonunda deliliğine düşünce getirildiyse de elektrikli sandalyede idam cezasına çarptırıldı. Kararı duyunca "Hiç tatmadığım bu büyük zevki tatmaktan mutlu olacağım" diye belirtti. Albert Fish'in idam cezası, 16 Ocak 1936 tarihinde Sing Sing hapishanesinde elektrikli sandalyede infaz edildi.

fb.com/enesbilici46 or failimechuller.blogspot.com.tr/
Albert Fish Son gunu

Yorum Gönder

 
Top