0
Amerika'da bir ada ve bu adada yaşayan insanlar düşünün, buradan kesinlikle dışarı çıkmıyorlar ama fabrika gibi çalışıyorlar, bu ada haritada yok, uydudan görünmüyor, etrafından gemi geçmiyor, üstünden yada yakınından uçak dahi geçemiyor. Dünyada ki bütün olayları, harekatları izliyorlar, gelecekle ilgili tahminler yapıyorlar. Savaşları, olayları önceden biliyorlar, bu kişiler özel seçilmiş doğa üstü güçleri olanlar. İnsanları etkiliyorlar, ekonomiyi, piyasaları, kişileri araştırıyorlar. Topladıkları bilgileri, evet en önemli kısım burası direk ABD başkanına veriyorlar. Bu adayı dünyada yaşayan insanlar içinde sadece ABD başkanı biliyor, yardımcıları veya başka biri bilmiyor, yeni bir başkan seçilince eski başkan göreviyle birlikte bu ada'yı da yeni başkana devrediyor.


Mesela Türkiye'de bir konu var hükümette, halkta istemiyor ama bir bakıyorsunuz Başbakan bunu istiyor gözüküyor, medya ve toplum mühendisleri, kalemşör yandaşlarıyla bunu halka iyi gibi gösteriyorlar. Halk bunu iyi, doğru sanıp kabulleniyor. Peki ABD başkanı diğer ülke başkanlarına nasıl bu bilgileri gönderiyor ve yapmalarını istiyor. Bilindik haberleşme cihazlarıyla değil, ileri teknolojik cihazlarla da değil, klasik olan ve en güvenilir haberleşme olan ulak, haberci, türü kişilerle mesajları gönderiyor...


Yeryüzünde hiç bir şey gizli değil herkes gözleniyor dinleniyor, kimi teknolojik cihazlarla, kimide metafizikte bahsedilen görünmeyen varlıklarla. ABD bunları iyi kullanıyor. Fakat unuttuğu bir şey var Allah her şeyi bilir ve siz sadece O nun müsade ettiği kadarını bilirsiniz daha fazlasına gücünüz yetmez. Bu konuyu bize anlatan dostumuz şunu da ekledi bir depremle birlikte bu adada, içinde olanlarda yok olacak ve ABD ninde bu deprem ile sonunun gelmesinin başlangıcı olacaktır.


Yorum Gönder

 
Top